Je kunt een proefnotitie per bier achterlaten door eerst het betreffende bier te selecteren (gebruik eventueel de zoekfunctie)

Website update

transparant logoZoals je misschien al gezien hebt is de Kloekus website voorzien van een nieuw uiterlijk. Het vorige uiterlijk was een beetje saai en erg standaard. Ik hoop dat je het nieuwe uiterlijk mooi vindt.

Het doel van de website blijft de bezoeker informeren over de bieren die door de Kloekus thuisbrouwerij gebrouwen worden en de dingen die hier omheen spelen. Dit is allemaal specifiek voor mijn bieren. Verwacht hier geen uitgebreide handleidingen hoe je bier moet maken. Daarvoor zijn er genoeg andere bronnen beschikbaar. Ook zijn een aantal nieuwigheidjes geintroduceerd zoals:

 

  • Een nieuw menu met alle recent gebrouwde bieren.
  • Een verbeterde zoekfunctie naar de bieren. Nu worden in de standaard zoekfunctie ook alle bieren doorzocht.
  • de mogelijkheid om een proefnotitie achter te laten. Ga hiervoor eerst naar het juiste bier (via het menu of de zoekfunctie) en klik op Schrijf Proefnotitie. Dit kan anoniem voor de buitenwereld.
  • Je kunt nu ook zien welke bieren ik op voorraad heb. Altijd handig om te besluiten wanneer je de brouwerij met een bezoek komt vereren.
Moch je opmerkingen hebben dan kun je altijd het vernieuwde contactformulier gebruiken.